PADI Open Water Cursus

DE POPULAIRSTE EN MEEST ERKENDE CURSUS TER WERELD OM TE LEREN DUIKEN!

De basiscursus om te leren duiken noemt bij PADI de 'Open Water' cursus. Deze 'Open Water' cursus is de populairste en meest gevolgde cursus ter wereld om te starten met de duiksport.
Het 'Open Water' brevet, dat je na het volgen van deze opleiding ontvangt, is levenslang geldig en wordt wereldwijd probleemloos erkend - het ideale duikbrevet voor op vakantie dus!

Deze 'Open Water' cursus start WEKELIJKS op dinsdagavond en/of donderdagavond - het hele jaar door (steeds na reservatie)!
Wij bieden deze cursus aan in groepsverband of in privéverband ( = 1-op-1 of samen met je partner/vrienden/familieleden).

Bij onze privé opleidingen is er een mogelijkheid om zelf de cursusdata en -uren te bepalen. Voor cursisten met weinig tijd of voor diegenen die de cursus snel wensen af te ronden is dit de aangewezen formule. Deze formule is eveneens ideaal voor diegenen die meer persoonlijke aandacht wensen van de instructeur en/of over meer individuele oefentijd willen beschikken.

Het gebruik van al het duikmateriaal zit standaard in de prijs van de opleiding INBEGREPEN. Je dient dus enkel over zwemgerief te beschikken om de cursus te volgen, wij zorgen voor de rest.

Lees verder...

PADI Scuba Diver cursus

De 'PADI Scuba Diver cursus' is een volwaardige duikopleiding voor diegenen die nog twijfelen of de tijd niet hebben om een volledige 'PADI Open Water' cursus te volgen. De PADI Scuba Diver cursus is een ingekorte versie van de Open Water cursus, met minder oefeningen en duiken, waardoor het PADI Scuba Diver brevet op een relatief korte tijd kan behaald worden.

Met dit PADI duikbrevet eveneens wereldwijd gaan duiken (tot een maximale diepte van 12m), weliswaar steeds onder begeleiding van een PADI professional (= Divemaster of Instructeur).
(Voor de begeleiding van deze PADI professional kunnen extra kosten door het duikcentrum ter plaatse aangerekend worden.)

Lees verder...

PADI 5 STAR Instructor Development Center

 

Volg ons ook opfacebook