• TEC REC
    TEC REC

TEC 40

De TEC 40 cursus is de instapcursus van het technisch duiken. Deze cursus slaat een brug tussen het recreatieve duiken en de diepe technische decompressie duiken. Tijdens deze TEC 40 cursus zal je in contact komen met nieuwe (duik)technieken en speciale uitrustingsstukken, die eigen zijn aan het technisch duiken.

Deze cursus is uitermate geschikt voor duikers die interesse hebben in een verlengde bodemtijd, al dan niet gepaard gaande met een (beperkte) decompressie. Een ideale cursus dus voor wrak- en grotduikers die veel baat hebben bij deze langere bodemtijd, maar ook voor onderwater fotografen en iedereen die wenst te starten met technisch duiken.

Lees verder...

TEC 45

De TEC 45 cursus is de vervolgopleiding van de TEC 40 cursus en is de tweede cursus in een reeks van drie TEC DEEP opleidingen. 
In deze cursus ga je kennismaken met diepe 'multistop' decompressieduiken, waarbij gebruik wordt gemaakt van een volledige, gestandaardiseerde, TEC uitrusting. 
Verschillende gasmengsels (zoals lucht, verrijkte lucht en 100 % zuurstof) worden gebruikt om versnelde decompressies uit te voeren.

Lees verder...

TEC 50

De TEC 50 cursus is de laatste en hoogste opleiding in de reeks van drie TEC DEEP opleidingen, waarbij gebruik gemaakt wordt van lucht, verrijkte lucht en zuivere zuurstof (geen helium).
Het TEC 50 brevet staat je toe om diepe 'multigas' decompressieduiken met versnelde decompressies te plannen en uit te voeren tot de maximale toegelaten diepte voor normoxische gassen.

Deze cursus is de ideale (verplichte) voorbereiding op de PADI/DSAT 'Trimix' opleidingen.

Lees verder...

TEC DEEP Instructor

Het technisch duiken is een groeiende markt en de vraag naar gekwalificeerde en ervaren TEC instructeurs wordt steeds maar groter. Als PADI professional, die interesse heeft is in het TEC duiken, is het behalen van het brevet van TecRec Instructor dan ook een logische volgende stap en een mogelijkheid om je carrièremogelijkheden uit te breiden.
Een TEC DEEP Instructor mag de volgende TEC REC cursussen geven en brevetteren: TEC 40, TEC 45 en TEC 50 ( + TEC TRIMIX 50, indien aan de voorvereisten voldaan is)

Heb je interesse om TEC Instructor te worden, dan is een opleiding hiervoor bij duikcentrum 'DIVEadventures' als gecertifieerd 'TecRec' centrum de juiste keuze!

Lees verder...

PADI 5 STAR Instructor Development Center

 

Volg ons ook opfacebook