• Seal Team cursus
    Seal Team cursus

PADI Seal Team (vanaf 8 jaar)

De PADI Seal Team cursus is een voorbereidende duikopleiding voor kinderen tussen 8 en 10 j, waarin deels dezelfde duikvaardigheden worden aangeleerd als in de 'PADI Junior Open Water' cursus.

Het PADI Seal Team programma geeft kinderen vanaf 8 jaar de kans om de onderwaterwereld te ontdekken en de eerste stappen te zetten in de duiksport. Het biedt de ouders tevens een ideale gelegenheid om met het ganse gezin een duikopleiding te volgen! Deze Seal Team cursus is trouwens een ideale voorbereiding op de 'Junior' Open Water cursus, welke gevolgd kan worden zodra de leeftijd van 10 jaar bereikt is. 

Cursusinhoud

De 'Seal Team' cursus kan gevolgd worden vanaf 8 jaar.
Deze cursus gaat uitsluitend door in het zwembad en bevat 5 zwembadlessen ( = AquaMissions) van telkens 1 of 2 uur (naar keuze) per les, die op 3 of 5 avonden afgerond kunnen worden.

Opgelet: duiken in het buitenwater ( = meer of zee) is door PADI niet toegestaan voor kinderen jonger dan 10 jaar!

Na het afronden van deze 5 lessen (AquaMissions), waarin de basisvaardigheden van het duiken ontwikkeld worden, ontvangen de deelnemers een getuigschrift van 'PADI Seal Team'.
De 5 Aquamissions zijn een perfecte voorbereiding op de (Junior) Open Water cursus ; de onderwater-vaardigheden van de "Seal Team" cursus zijn ongeveer gelijk aan de eerste modules van deze 'Junior Open Water' cursus (deze cursus is te volgen vanaf 10j).

Na het voltooien van de 'Seal Team' cursus hebben de kinderen de mogelijkheid om deel te nemen aan het 'Master Seal Team' programma, een vervolgopleiding op de 'Seal Team' cursus, die bestaat uit '10 AquaMission Specialties'. Je kan deze cursus vergelijken met de "Advanced Open Water" cursus, maar dan op kindermaat.

Ben je ondertussen 10 jaar of ouder geworden, dan kan je meteen aan de "PADI Junior Open Water" opleiding beginnen. In de Junior Open Water opleiding zal er een nieuwe wereld voor je open gaan, je mag dan gaan duiken in het buitenwater!
 

Planning & Locaties

Deze opleiding gaat gedurende het ganse jaar door in het zwembad op de volgende locaties:

  • op dinsdagavond: in het 'Ieperman' zwembad in Wilrijk, steeds na reservatie (stuur ons een mailtje voor de lijst met beschikbare data en uren)
  • (op andere dagen en uren: in Mechelen, weliswaar uitsluitend mogelijk via onze privéformule en mits beschikbaarheid van het zwembad)

Deze cursus kan ook tijdens schoolvakanties ingericht worden, weliswaar uitsluitend op beschikbare data en uren.

Stuur ons voorafgaand een mailtje voor de beschikbare zwembaddata en -uren.
  

Cursusprijs

Vraag naar de actuele cursusprijs via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Deze prijs is steeds inclusief het gebruik van duikmateriaal op kindermaat, een boekenkit voor kinderen en een duikcertificaat.
  

 

 

PADI 5 STAR Instructor Development Center

 

Volg ons ook opfacebook