• Bubblemaker duikinitiatie
    Bubblemaker duikinitiatie

PADI Bubblemaker (vanaf 8 jaar)

De 'PADI Bubblemaker' cursus is een duikinitiatie die speciaal ontwikkeld is voor kinderen tussen 8 en 10 jaar.
Deze duikinitiatie wordt uitsluitend in het zwembad gegeven.  Kinderen kunnen er op een veilige manier met een volledige persluchtuitrusting (aangepast aan hun gestalte) de eerste stappen zetten in de onderwaterwereld, onder begeleiding van een professioneel duikinstructeur.

 

 

De Bubblemaker duikinitiatie is helemaal op maat gemaakt voor jonge kinderen.  Het is voor hun de start van een groots onderwateravontuur.  Bij duikcentrum DIVEadventures zullen we je kinderen op een speelse, aangename en veilige manier in contact brengen met de duiksport.
 

Cursusinhoud

  • Leren zwemmen met zwemvliezen.
  • Het wennen aan het onder water ademen.
  • Het klaren van de ademautomaat.
  • Een 'echte' duik te maken in het zwembad, met een maximum diepte van 2 meter.
  • "Gezelschapspelletjes" spelen onderwater.

 Duur van deze initiatie : 1 uur

Indien deze duikinitiatie jullie kind(eren) bevallen is, kan men nadien inschrijven voor een volwaardige basisduikopleiding voor kinderen tussen 8 en 10j, de 'PADI Seal Team' opleiding!
 

Planning & Locaties

Deze duikinitiatie start tweemaal per WEEK in het zwembad (het ganse jaar door): op dinsdagavond in het 'Ieperman' zwembad in Wilrijk EN/OF op donderdagavond in het' Michielsbad' in St-Katelijne-Waver(Mechelen).  Je hoeft niet elke week te komen, je komt wanneer het past op de locatie die je wenst.  De cursusdata worden steeds na afspraak vastgelegd

Deze duikinitiatie kan eveneens tijdens schoolvakanties gevolgd worden!

Locatie zwembaden + uren:

  • 'Ieperman' zwembad: Doornstraat 3b, 2610 Wilrijk - elke dinsdag van 20u30 tot 22u00 (aanmelden om 20u30 in de cafetaria van het zwembad)
  • 'Michielsbad': Clemenceaustraat 160, 2860 Sint-Katelijne-Waver - elke donderdag van 19u30 tot 21u00 (aanmelden om 19u30 in de cafetaria van het zwembad)

Gelieve je telkens aan te melden in de cafetaria van de betreffende zwembaden, zodat wij de nodige voorafgaande administratie kunnen afronden en de cursisten kunnen indelen in groepen!
 

Cursusprijs

De prijs van de Bubblemaker duikinitiatie bedraagt € 30.  Het gebruik van het duikmateriaal (op kindermaat) is inclusief in deze prijs.

 

PADI 5 STAR Instructor Development Center

 

Volg ons ook opfacebook

 

Ook interessant...