Wie zijn wij?

DIVEadventures - PADI 5 STAR Instructor Development Center

Duikcentrum DIVEadventures (het vroegere 'Duikcentrum Ludwig Neefs') is een PADI 5 STAR IDC duikcentrum/duikclub, gelegen in Antwerpen en Mechelen.
Een PADI 5 STAR IDC duikcentrum is de hoogste norm van duikcentrum in België.  Wij bieden duikopleidingen aan op elk niveau, van prille beginner tot en met de hoogste graad van instructeur.

De managers en eigenaars van het duikcentrum zijn Johan Amerijckx (PADI Course Director #945758) en Gudy Van den Bulck (PADI Master Instructor #932492).  Beiden zijn voltijds professioneel bezig met het runnen van het duikcentrum, iets wat in België vrij uitzonderlijk is!
De professionele opleidingsstaf bestaat uit 25 instructeurs, waaronder 1 vaste Course Director (= de allerhoogste graad van instructeur).
 

Duikopleidingen volgens het PADI-systeem

Onze duikopleidingen gebeuren volgens het ‘PADI opleidingssysteem’.
PADI is een Amerikaans bedrijf dat wereldwijd marktleider is op gebied van duikopleidingen.  Het duikbrevet, dat je bij ons behaalt, wordt dan ook meteen overal ter wereld erkend.
Het PADI opleidingssysteem wordt beschouwd als één van de veiligste ter wereld!

Onze duikopleidingen lopen het hele jaar door.  De meeste opleidingen kunnen wekelijks of maandelijks gestart worden.
 

Multiple AWARD WINNING divecenter

'DIVEadventures' bestaat al meer dan 20 jaar en is een vaste waarde in de Benelux op gebied van PADI duikopleidingen op alle niveaus.
Wij zijn momenteel officieel het grootste PADI duikcentrum van België !

Hiervoor hebben we al meerdere AWARDS mogen ontvangen van PADI: in 2006 de prijs voor onze 'Uitmuntende bijdrage aan  de duikindustrie', in 2009 de prijs voor het 'Best Presterende Duikcentrum van België' en in 2010 en 2011 voor het grootste aantal beginnersopleidingen voor de regio België, Frankrijk, Zwitserland en de Franse Antillen!
In 2013 hebben we een AWARD mogen ontvangen voor ons 20 jarig bestaan!
 

Locaties en Accomodaties

Ons duikcentrum is gevestigd in Mechelen, waar wij een permanente samenwerking hebben met duikwinkel 'De Zeeman PRO' (Steenhoevestraat 4, 2800 Mechelen).

Voorts beschikken wij over 3 leslokalen en 2 zwembaden voor het geven van duikopleidingen: in Wilrijk (Antwerpen) en Mechelen (Sint-Katelijne-Waver).
In Lint hebben wij ook nog een privé-zwembassin (35 m lang x 25 m breed x 4 m diep), dat uitsluitend voor privé duikopleidingen en instructeur opleidingen gebruikt wordt.

De buitenwater opleidingen gaan voornamelijk door in het Provinciaal Recreatiedomein 'De Nekker' in Mechelen.  Hier beschikken wij over 3 eigen opleidingsplatformen en een unieke 'Onderwaterpiramide'.

 

PADI 5 STAR Instructor Development Center

 

Volg ons ook opfacebook