Open Water Cursus

DE POPULAIRSTE EN MEEST ERKENDE CURSUS TER WERELD OM TE LEREN DUIKEN!

De basiscursus om te leren duiken noemt bij PADI de 'Open Water' cursus. Deze 'Open Water' cursus is de populairste en meest gevolgde cursus ter wereld om te starten met de duiksport.
Het 'Open Water' brevet, dat je na het volgen van deze opleiding ontvangt, is levenslang geldig en wordt wereldwijd probleemloos erkend - het ideale duikbrevet voor op vakantie dus !!

Deze 'Open Water' cursus start quasi WEKELIJKS op dinsdagavond en donderdagavond - het hele jaar door (steeds na reservatie)!

PRIVE OPLEIDINGEN, op data en uren die je zelf mag bepalen, zijn eveneens mogelijk! Via deze privé formule is het zelfs mogelijk om het Open Water brevet te behalen in slechts 3 à 4 keer langskomen - vraag hierover naar meer informatie.

Het gebruik van al het duikmateriaal zit standaard in de prijs van de opleiding INBEGREPEN.  Je dient dus enkel over zwemgerief te beschikken om de cursus te kunnen volgen, wij bezorgen jou de rest.

Lees verder...

Scuba Diver

De 'PADI Scuba Diver cursus' is een ideale voorbereidende cursus voor diegenen die nog twijfelen of de tijd niet hebben om een volledige 'PADI Open Water' cursus te volgen.

Wens je echter een duikbrevet waar je wereldwijd zelfstandig mee kunt duiken, dan opteer je beter voor een 'PADI Open Water' duikopleiding.

Lees verder...

PADI 5 STAR Instructor Development Center

 

Volg ons ook opfacebook